15 Mart 2010

Kolye Mimi

AtölyeKedi'nin  kolye mimini görünce tamam dedim tam benlik bu iş,onlarca kolyeden hangisini seçeceksem diye düşündüm:) Bugüne kadar abartmıyorum yüzlerce kolye, bileklik, küpe yaptım.Çoğu satıldı tabi.Bunlar kendi kullandıklarımdan, bana ait olanlardan birkaçı.Seçmek gerçekten zordu elime ilk gelenlerden seçip fotoğrafladım hemen.İlk iki resimdekiler benim yaptıklarımdan, son resimdekiler de hazır aldıklarımdan birkaçı.




Ben de;


ve


Mim'liyorum.


6 yorum:

Unknown dedi ki...

Teşekkr ederm cnmm:) Aklına benim gelmem beni mutlu etti=)
Çok kolyem yok ama çekip yayınlıcam blogumdaa=))

Atolyekedi dedi ki...

Öncelikle teşekkür ediyorum ve gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Hepsi çok muhteşem olmuşlar ve sizinle bu şekilde olsada tanıştığım için kendimi bir kere bir kere dahada şanslı hissediyorum. Gözlerim şenlendi.

Yeşim dedi ki...

Canım teşekkür ederim. KOlyelerin çok güzel ben de kolyelerimi hazırlayıp hemen yayınlayacağım :) Benim bu kadar kolyem yok baştan söyleyeyim ;)

leyya dedi ki...

matmazeller çok hoşlar:)kolyelerin de gaayet farklı ve hoş tarzda.ay pek ukala bi yorum oldu sanki:))çok anlamam ben bu takı olayından doğrusu.gözümün gördügünü söyledim hani otorite babından anlaşılmasın:))eline sağlık arkadaşım.

Yeşim dedi ki...

Canım mimi yayınladım :)
http://ojeliparmaklar.blogspot.com/2010/03/kolye-mimi.html

cecilia dedi ki...

bayıldım gerçekten ne kadar güzeller, güle güle tak :)