25 Aralık 2007

Tatil sonrası...


Belki şimdi biraz ayıp olacak böyle söylemek ama yoğun ve yorucu bir bayram tatili sonrası işe dinlenmeye geldim :) valla ben bu lafı çocuklu, çalışan, habire birşeylere yetişmeye çalışan bir çok bayandan duyuyorum (üstlerimiz duymasın ama :)) Her ne kadar zihinsel yorgunlukta olsa oturabiliyorsun ya, bir yerde sabit durma şansın var ya bir süre, o bile yetiyor evde oturmaya hiç fırsat bulamayan birisine.

Tatilde fırsat buldukça resim yaptım, iki araya bir dereye sıkıştırılmış yada geceleri uykudan feragat edilerek yaratılmış zamanlarda. Çocukların yaptığı resimler gibi olmuş diyenler, hımmm bunu mu yaptın diyenler oldu :))) ama ben takmadım, onlar ne anlar modern resimden :) ben sevdim ya, beğendim ya yeter, kurudukları zaman fotoğraflarını çekip göstereceğim.

Bayram telaşı bitti şimdi sırada yılbaşı telaşı var :) Neden telaş çünkü bu sene bizde toplanıyoruz. Yılbaşı çamı olayına bugüne kadar sıcak bakmasam da dün yine çocuklara kıyamadım ve heves ediyor olabilirler, kırmayalım düşüncesiyle küçücük plastik bir çam ağacı aldım, onlara aldığımız hediyeleri de altına koyarız diye.Bugün video kaseti işini de ayarlayacağım, çekim yapmadan olmaz, maksat arkadaşlarla çoluk çocuk bir arada olup eğlenmek.Hem yaşlandığımızda onları izleyip "hey gidi günler" diyeceğiz :)

Herkese mutlu , sağlıklı, gönüllerince bir 2008 diliyorum :)


6 yorum:

CRESCENT dedi ki...

yorum yazmayı deneyelim:)

Adsız dedi ki...

yazayım bakiim noolcak:)
bakalım yılbaşında ne yemekler yapcan,görcez:)
inşallah görürüz diom şimdilik, olmazsa 1 inde sizdeiz:)

Adsız dedi ki...

Tombala da varmı ?ya da hindi? :))
***
Geçenlerde insanlar noel sebebiyle çam ağacı kesilmesini protesto için toplanıp çam şeklini oluşturdular.Fazla kulak kabartmadım habere.Sanırım çin di.Hatam varsa düzelt.
***
Sonra plastiğini imal edip zengin oluyorlar çevreyi koruyalım diye :)Buda bir yaklaşım tabi.
***
Yeni yıl için bizde süsledik. Işıklarını,süslerini taktık.Selin hanım çok seviniyor akşamları ışıklarını yakınca eliyle gösterip aaaaaa demesi yokmu.Bitiyorum.Zaten değinmiştim bir yazımda sayfamda.
***
Fazla milliyetçi ve fazla islami gözden bakmamak lazım sonuçta bir gecelik eğlence için araç yılbaşı ağacı süslemek.Neye niyet ettiğin önemli.

Sevgilerle
Umar'ın hobi dünyası
umarturkoglu.com

KUGUU dedi ki...

CRESCENTcgm ZARIFIM mutlu yıllarrrrrrrrrrr.... :)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

yoruma açtın demek:)) hoşgeldin yeniden. yorumsuz da olmuyor canim

nimet

nimetin.blogspot.com dedi ki...

bi de son yazimda yilbasi gecemizi eklemeyi unutmusum ekledim he he:))

nimet