18 Mart 2006

Tanışma...

İlk defa çocukluk arkadaşım Nimet sayesinde tanıştım blog olayı ile.İnternette Günlük! Çok eskilerde 3 yıl peşpeşe deftere günlük tutmuştum ve her gün yazmak zorunda hissediyordum kendimi, hal böyle olunca ve bu bir vazife halini almaya başlayınca da sıkmaya başlamıştı.Çocukluk aklı işte hiçbir şeyi atlamamalıydım, hergün yazmalıydım :)
Burada öyle bir zorunluluk hissetmeyeceğim, canım ne zaman yazmak isterse o zaman yazacağım.

Koşuşturma içinde yaşayan bir insanım, özellikle de iş çıkışı akşam saatlerinde ve hafta sonları,yapılacak bir iş yoksa bile bir iş yaratma çabasında olurum farketmeden.Sürekli aklımda yapılacak işler listesi vardır.Biraz da bu kuralcılığı kırmak için böyle bir şey yapmaya karar verdim.Burada içimden ne geliyorsa,aklımdan ne geçiyorsa onları göreceksiniz...
Gelelim adımın neden abla olduğuna...Zaten yıllardır tescilli bir ablalığım var,üç kardeşimin ablası.Ayrıca işyerindeki arkadaşlarım da abla diyerek onore ettiler beni.Ama bakmayın öyle herkesin bana abla dediğine işe gittiğim de bazı sabahlar "Yanlış gelmişsin sen, yan taraftaki ortaokula gidecektin kızım!" esprilerine bile maruz kalıyorum.

Yani benimki manevi ablalık :)

13 yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

wayyy kankam hilalim de blog sayfası kurmuş:)))) e yani hilal bu bloglar sensiz olurmuydu hiç:)) bu arada benim günlükler duruyor. Abuk sabuk komik komik yazılar var. 16 yaslarının fevri hareket ve isyanlarıyla dolu bazen. Okuyunca canım sıkılıyor. Amannnn beeeee, hadi yaaaaaa falan dediğim de oluyor açıkçası ama atmayışımın bir sebebi var. Eger ki bir gün nazan bu yaşlara geldiğinde bana isyan edecek olur da bende anlam veremezsem benim o yaşlardaki dingil hallerimin nasil oldugunu okuyup nazana davranış şeklimin nasıl olacağının tayin etmekte fayda sağlayacak diye düşünüyorum. Amma uzun cümle oldu ha:)) herneyse bu kadar hayırlı olsun arkadaşım:)

CRESCENT dedi ki...

Teşekkür ederim,eğer bunu okuduysan bana cevap döner misin...

nimetin.blogspot.com dedi ki...

tabi ki dönerim. dönmem mi hiç:))

nimet

nimetin.blogspot.com dedi ki...

aaaa yaklaşık bir saattir yeni bi numara yok hilalcim sitende! olmazki haneye eksi puan olarak geçiyorum bunu:)))

nimet

Adsız dedi ki...

sozle ifade ettim hayirli olsun dilkelerimi ama yaziyla da ifade edeyim ki hatira kalsin...bi de hatira defterleri vardi "bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayirdigin icin..." diye baslayan...bu blogger hizmeti onu da sagliyor bu sayede hı:)

benim de kucukken gunluk tutma hevesim oldu ama 3. gununde annem bulup okudugu icin sogudum bu olaydan:)bi daha kalkismadim zaten...

lafi uzatmayayim ABLA sana kolay gelsin...hayirli ugurlu olsun:)

Adsız dedi ki...

yukardaki "anonymous" benim ZEYNEP (Şahin):)

Adsız dedi ki...

Aman efendim ablamız nelerde yaparmış,çok da güsel olmuş pek de güsel olmuş, hayırlı ossuuuun.
Yorum yapmayı sevmem bilirsin:)
Ellerine sağlık,pek beğendim.Çalışmalarını da burada görmek dileğiyle.Sevgiler...
Komacan öpüyorum seni...

Adsız dedi ki...

Aman efendimle başlayan yazı benim:)
Protokol un AYÇA sı

Adsız dedi ki...

küstüm.Bir bana cevap yazmamışsın:)Ayça

nimetin.blogspot.com dedi ki...

bak ayça evladım öyle herşeye küsülmez. gel sennen bi konuşalım bu konuyu:))))))

nimet
nane

Adsız dedi ki...

nimet hanım nimet hanııııım,benim de elim belimde görülmüyor tabii,ablaya küsülürmü hiç yahu:)ama yine illa da konuşalım dersen burdayım beklerim:)))))

Adsız dedi ki...

bir de bana yazmamış cevap:( ben nasıl düşünemedim bunu Ayça benden önce küsmüş walla...boş anıma gelmiş demek...:)
Özrü de kabahatinden büyük...biz burdaymışız da cevap veriyormuş bize de...eee sen de burdasın ama biz yazıyoruz di mi...:)
ZEYNEP

CRESCENT dedi ki...

hepinize kocaaaaamaaaaan bir cevap:

ÖZÜR DİLERİM! BENİ AFFEDİN :(

Oldu mu?