30 Mart 2006

Pamuk Prenses'in Hiç mi Suçu Yok?


Dün bugüne kadar yaşamadığım değişik hislere kapıldım.Hiç tanımadığım, bilmediğim sadece bir ortamda fotoğrafını gördüğüm, benimle hiç alakası olmayan genç ve güzel bir kıza sinir oldum(!). O'nun suçu genç , güzel ve popüler olması ,ayrıca artık yaşımın ilerlemeye başladığını bana hatırlatmasıydı.Suçluydu ,çünkü 20'li yaşlarımın artık bittiğini ve yolun yarısına bir kaç yıl kaldığını farketmemi sağlamıştı.Her bayanın hayatının bir döneminde yüzleşeceği gerçekle dün onun yüzünden yüzleşmiştim.Bugüne kadar kimseyi kıskanmayan,bunun nasıl bir duygu olduğunu bilmeyen ben, bunuda öğrenmiştim.Sanki sihirli bir değnek başıma dokunmuş ve ben bir an için başka biri olmuştum.
Artık teknoloji çok ilerledi, her gün yeni yöntemler bulunuyor, güzelleşmek gençleşmek adına.50'lik 60'lık teyzeler, 35'lik ablalar şeklinde dolaşıyor aramızda.Görüntü olarak yarışabiliyorsun istediğinle ama ya ruh olarak? O kadar yaşanmışlığı, birikimi silmek,unutmak mümkün mü?
Dün ilk defa kötü kalpli cadıya hak verdim. Pamuk Prenses'de tüm gençliği ve güzelliği ile onun gözünün önünde salına salına dolaşmasaymış canım! :)))

9 yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

şahsen ben 30 yaşımdan sonraki dönemimden çok mutluyum keşke hep 30 ile 35 yaş arası kalsam.

nimet

CRESCENT dedi ki...

Bir şey değişmez, bugün değil yarın, bir gün hissedeceksin geçip giden günlerin hüznünü...

Adsız dedi ki...

hayatını öyle yaş ki geçen günlerini düşünecek vaktin olmasın...AYÇA

CRESCENT dedi ki...

Güzel söz Ayça, değerini bildikten sonra her günün güzel geçer,ama yine de bittikten sonra "neydi o günler be!" diye düşünmez mi insan?

Adsız dedi ki...

Evet,sende güzel anılar olarak kalır sadece, o kadar...

CRESCENT dedi ki...

Pinklook hoşgeldin:) Takılar konusunda hiçbir eğitim almadım,hepsi kendi gözlemlerime ve hayalgücüme dayanıyor.Gece 4'lere kadar azimle oturup takı yaptığımı bilirim,sabah 7'de de kalkıp işe gittiğimi.Keşke her konuda bu kadar azimli olabilsem :)
Senin resminde çok sevimli gözüküyor :))
Kıskanma konusuna gelince de;aslında hiç kıskanç biri değilimdir,güzel olduğumu da biliyorum zaten :)) o bir anlık bir şeydi, geldi geçti :)

CRESCENT dedi ki...

Sağol Secret,bir anlık bir şeydi o, geldi geçti, ben süperim zaten:))))))

Adsız dedi ki...

Takıların güzel gerçekten emek var, ancak kıskançlık konusunda katılmıyorum sana bir anlık kıskançlık olmaz.Yaşlanıyorsun diye senden daha genç insanların sana anımsattığı o acı gerçeği kabul etmelisin her yaşın güzelliği var 20 yaşında gençlere kıskançlıkla bakarsın yoksa ilerleyen yaşlarında.Birde resmini koyda gerçekten güzelmisin anlayalım ...Neden bu kadar taktım bilmiyorum ama içten buldum yazını bende aynı içtenlikle cevap vereyim dedim.Belki sevimli kaçmadı ancak yalapşap bir(yeni trend bir cümle birbirini pof poflayanlar için söyleniyor) arkadaşlığın kimseye faydası olmayacağını biliyorum en azından.
adım julyet blogta yeniyim yakında bloğumu kuracağım ozaman sende bana yazarsın
bye

CRESCENT dedi ki...

Tavrını pek anlayamadım Julyet,ama ben yine de iyi niyetli olduğunu düşüneceğim.O yazıyı yazarken kıskançlık kelimesini yazıp yazmamayı çok düşünmüştüm aslında,bu benim üzerime yapışıp kalır mı diye.O an için daha anlamlı duracak bir kelime bulamadığım için yazdım ama ben gerçekten öyle birisi değilim.Kimsenin nasıl olduğu, ne olduğu beni bağlamaz.Bu olay nelerin elimizden akıp gittiğini ve gideceğini,elimizdeki şeylerin kıymetini bilerek,hissederek yaşamamız gerektiğini anımsattı bana.Gelebilecek her türlü yorumu da göze alarak yazdım o yazıyı,biraz da espiri katarak.Ayrıca herhangi bir şeyi ispatlama zorunluluğu da hissetmiyorum,33 yaşında olan ama 25 yaşlarında gösteren biriyim işte.Yani bu olaya çok takmış falan da değilim,biraz eğlenelim dedim o kadar.
Son dediğine katılıyorum, o dediğin trendden arkadaşlıklar bence de boş.Bloğunu kur seni de görelim bakalım...Adresini bekliyeceğim,görüşmek üzere.