20 Mart 2006

Altyapı Çalışmaları...

Eh artık bir şeyler yazayım bari , saatlerdir altyapı çalışmaları ile uğraşıyorum, mükemmeliyetçi ruhum yine burada da ortaya çıktı, aman şurası şöyle olsun, yok bu güzel olmadı böyle olsun...Artık başım kazan gibi olmaya başladığı için bırakıyorum dizayn işlerini , zaten nimet'de sıkıştırıyor bir taraftan "hala bir şey yazmadın "diye :))
Aslında stres de oldum şimdi ne yazacağım diye, aklımdan bir sürü şey geçiyor ama "şimdi damdan düşer gibi yazılmaz da bu"deyip vazgeçiyorum.Çok ciddi bir iş yapıyor psikolojisindeyim şu anda.Bir anda yine kafamda yapılacak işler listesi beliriverdi işte,"Kedi" flimindeki küçük kız misali:
1-Öncelikle eşe-dosta buranın adresi verilecek.
2-Bilmeyenlere blog olayının mantığı açıklanacak.
3-Niye böyle bir işe kalkıştığımı soran olursa diye mantıklı cevaplar düşünülecek.
4-Kendi kendime yazmış olmayayım diye takip etmeleri sağlanacak :)
Gördügünüz gibi işim çok.Bir an önce çalışmaya başlasam iyi olur...

4 yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

herşey kendiliğinden olageliyor hilalim yaw:) iyi de oluyor. yanlış gördüğün bişeyleri ortaya döküveriyosun blog sayesinde. bkz. sevgililer günü yazım:))) tanımadığın insanların sayfana yorumunla karşılaşıp mutlu oluyosun. Başka dünya gibi geliyor bazen. seninle ilgili yazı yazacağım siteme.

nimet

Sardunya dedi ki...

hoşgeldin:) ilk ben sorayım bari:)
1- nedir bu blog olayı?
2- neden yazıyorsun
3- sen boşver bu soruları:))) iyi ki geldin

CRESCENT dedi ki...

Teşekkür ederim sardunya.Birilerinin seni okuduğunu bilmek hoş bir duyguymuş yahu:))))

Adsız dedi ki...

ben yine "anonymous" olarak ekleme yapayım...
Favorites'lerime ekledim blogunu zaten yakın takipçinim ABLA...burda sıkıntılı sıkıntılı pür dikkat ekrana bakarak uğraştığını görünce blog a bişeyler eklediğini anlar bakarım hemen:)
yakınlarıma tanıdıklarıma da tavsiye ederim ama şu marifetlerini de yayınla ki seni anlattığım kişiler de inansınlar ne marifetli ve çok yönlü biri olduğuna...
ZEYNEP