20 Mayıs 2008

Sergi Açıldı...

Bugün serginin resmi açılışı vardı, gittik, herkes de bir telaş bir telaş, protokol gelecekmiş onu bekliyorlardı. Açıkçası biz pek umursamadık dolaşmaya başladık sergiyi, bir ara alkış falan oldu, tamam dedik geldiler, epey sonra resim hocamızı gördüm tekrar, neredeydiniz dedi, gelenler benim portre resmimi çok beğenmiş, bunu kim yaptı diye sormuşlar, hocamız " size bakındım ama göremedim, keşke burada olsaydınız " dedi. Protokolün peşinde dolaşmak gerektiğini ne bileyim ben, daha acemiyim :))) Onu da öğrenmiş oldum :)))

Çok hoş şeyler vardı, çekebildiğim resimlerden bazılarını ekliyorum, taş bebekler hiç tahmin etmediğim kadar güzel olmuşlardı, işlemelere, nakışlara da bayıldım...



8 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun,bencede orada olmalıydın.Muhakkak resimlerine ilgi duyanlar,soru sormak istemişlerdir.Olsun tecrübe olmuş senin için hem de güzel bir tecrübe devamını dilerim.Bir gün tablolarından birini almakta nasip olur kısmetse.

CRESCENT dedi ki...

Umar,
Teşekkür ederim,kimbilir ama düşüncesi bile güzel :)

Adsız dedi ki...

yetenek başka bişi yahu
imrendim çok..
hepsi ayrı güzel ama senin tablo süpeeer :)
Aa

CRESCENT dedi ki...

Aa,
Teşekkürler :)
Yetenek + İstek(azim) ,bence bunlar yarı yarıya.

nimetin.blogspot.com dedi ki...

crescent kim bunlar ya:))
maşallah maşallah

nimet

CRESCENT dedi ki...

Nimet,
Becerikli,hevesli,kursiyer ev hanımı yada emekli bayanlar.Arada nadiren bizim gibi hem çalışırım hem de hobimi yaparım diyenlerde var işte :)

Huzunbazz dedi ki...

walla hepsı ayrı guzel =) ısallah bı gun kendı sergını acabılırsın, protokol olarakda bıx gelırıx :D:P

nimetin.blogspot.com dedi ki...

yeter yenile artik su sayfani!!!!

nimet
ortmen