20 Şubat 2008

Varan 3: Tutmayın beni!

Bugünkü üçüncü yazımızı da gönderelim, rekora koşuyorum :)



Kızımı görücüye çıkartıyorum. Adı Valeria, çok hanım hanımcık, güzel, zarif, geçmişi saraylara dayanan iyi bir aile kızıdır. Aslında Presnses Valeria'nın 4.kuşaktan torunu, günümüzle ben tanıştırdım onu. Sözün kısası iki gün önce bitirdim bu tabloyu, ilk portre denememdi sanırım iyi de bir iş çıkardım ortaya :)

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Selam

Bir gün ansızın yazasın geldi....

Tablo bir harika olmuş.

Kursun nerede? Kursun fiyatı ne kadar ? Biraz da teknik bilgi verir misin?

sevgiler
Çilekli pasta

CRESCENT dedi ki...

Çilekli pasta seni gördüğüme sevindim.
Teşekkür ederim,evet bir kursa gidiyorum ama çok fayda sağladığım söylenemez şöyle ki,belediyenin bir kursu ve ücretsiz bu arada, ben sadece haftada üç gün öğle tatillerinde birer saat gidebiliyorum, hocayı az görüyorum ve kendi başıma bir şeyler yapmaya çalışıyorum,mesela bu tabloya da hocamız "senden bir portre istiyorum, yapabilirsin" diyerek beni yüreklendirdi ve o şekilde başladım.Tablonun %95 ini kendi çabalarımla yaptım.İnsan yüzü çizmenin tüm püf noktasının gölge ve ışık olduğunu öğrendim mesela.

Adsız dedi ki...

Teşekkürler :)
Öğle aralarında bende bir şeyler yapmayı düşünüyorum da.
Kursun yeri nerede? Belki bende gelirim, kursta seninle de karşılaşırız.
sevgiler
çilekli pasta

Adsız dedi ki...

ufff
Monalisa dan daa güzel olmuş
anca bu kadar güzel ve anlamlı bakabilir bi tablo...
bayıldım...
Aa

CRESCENT dedi ki...

Çilekli pasta öğle aralarını koştur koştur da olsa verimli bir şekilde geçirmek güzel bir şey.Mutlaka vardır senin işyerine de yakın yer ama bu seneyi kaçırdın, okul gibi eylül de kayıt yaptırıyorsun başlıyor, mayısta da sergi ile bitiyor.

CRESCENT dedi ki...

Aa, Leonardo da Vinci'ye ayıp olacak şimdi:) Ben haddimi bilirim :) Teşekkürler.

nimetin.blogspot.com dedi ki...

crescentim cok guzel oldu ellerine saglik:))) bakalim kayinvalide teyzem ne diyecek bu resme:)
nereye asacaksin:))

nimet

CRESCENT dedi ki...

Nimet,kayınvalide teyzem?:)Bayıldı canım, gözlerine özellikle,çok beğendi.Salonda uygun bir köşe bulacağız bakalım kızımıza :)

Adsız dedi ki...

Gerçekten çok başarılı bir çizim, bence bunları biriktirip kendine bir sergi açmayı düşün.Çileğide yanına çırak al boyalarını taşısın senin :)

CRESCENT dedi ki...

Umar,arkadaşım Nimet beni sabırla bekliyor zaten, ben daha fazla resim yapacağım ve beraber bir karma sergi açacağız diye :)

Adsız dedi ki...

Umar Ben seni çırak yaparım var ya . pis mikrop git sen başkasıyla uğraş benim işim başımdan aşkın.

Yerini bilmiyorum ama ben öğle arasında dinlenme amaçlı düşündüm, iş arkadaşımla :) zevkli olur dedik. Yoksa evde yapıyorum ama gölgelendirmeyi tam anlamıyla bilmiyorum.

Sağol bilgi için..
Çilekli pasta

CRESCENT dedi ki...

Çilekli pasta,Belmek'in Altındağ, Çankaya, Keçiören, Mamak, Sincan ve Yenimahalle'de kurs merkezleri var, artık sana hangisi yakın olursa.Resim yaptığını bilmiyordum, yaptığın resimleri sayfanda görebiliyor muyuz?,şöyle bir baktım görebilir miyim acaba diye ama göremedim...