22 Ocak 2008

Elmadağ ile devam...

Uludağ kesmedi geçtiğimiz haftasonu da Elmadağ'daydık :) Burnumuzun dibinde kayılabilecek bir dağ varmış da haberimiz yokmuş.


Büyük zuzu bir gün okuldan "bugün hayatımın en mutlu günü ,okul bahçesindeki buzlu karın üzerinde kaydık, çok eğlendik" diyerek okuldan gelince He-man dayanamadı ve "çocukları kızakla kaymaya götüreceğim" dedi. Daha önce hiç gitmediğimiz Elmadağ Kayak Tesislerine doğru çıktık yola, tabi Nimet'lere haber vermeyi ve mangalımızı da almayı unutmadık:)

Neyle karşılaşacağımızı bilmeden geldiğimiz Elmadağ'da umduğumuzu bulduk diyebiliriz.Kızaklarını ve büyük naylon poşetlerini almış gelmişti Ankaralı vatandaşlarımız:) İlla kızakla gitmenize de gerek yok orada bolca var, kiralayabiliyorsunuz. Bizde iki tane kızak kiraladık, daha çok babalar eşliğinde kaymaya başladı çocuklar, bizde tecrübe ettik tabi, çok güzeldi.Bu arada bir tiyo, freni olan kızakları tercih etmenizi öneririm, yoksa nerede ve ne şekilde duracağınız şansa kalmış oluyor.

Çocuklar heveslerini alana, büyükler yorulana kadar kaydıktan sonra mangalımızı yakıp sucuk ekmeklerimizi de yedik üzerine afiyetle:)

Elmadağ'ın karlı tepelerini keşfetmiş olmanın sevinciyle evlerimize doğru yola koyulduk.

Alttaki resimler yine Uludağ'dan , aradaki fark nedir diye şöyle bir baktığımızda farkın, karın yanında Uludağ'ın yeşil doğası ve nefis çam ağaçları olduğunu da hemen göreceksiniz.



3 yorum:

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Yani ilahi Cressent.
Yorumunu görüp zıpladım hemmencik,kaydım vıjjjtt diye.

Buraya gelene kadar da:
"ben Elmadağ yazısını Uludağ yazısı diye nassı okurum.Hayır o kadarda salak olamam .Resmen şu yazıları okumadan yorumlar saçan salak bi kadın var,onunla bir olacam yaa,olamaz!Ama hayır ya,her kar gördğüm yeri uludağ sanamam değil mi,uludağdı o,evet ya uludağdı eminim,okudum çünkü,mal gibi bakıp durdum karlara teleferiğe.
Elmadağda nerden çıktı,elmadağa da hemen gitmiş olamazlar.Tabi canımm daha yeni uludağdan geldiler ne işlerivar elmadağda aaaa,o kadarda değil artık"diye diye düşünceler ışık hızıyla geçti beynimden gelene kadar.

Allah seni yaaaa:)))
Kızım oturun oturduğunuz yerde artık.
Kıçınız minder görsün aaa.Bak allah muhafaza kırıp çömleği kalacaksınız oralarda.Ağzımdan yel alsın.
Ama bırak Nimet kırsın kıçı bacağı hahhahhaaaaaa.
Öldürecek beniiiii

nimetin.blogspot.com dedi ki...

biyo:)) kirmadigim ne malum:))) kizak tasimaktan heryerimiz morarik icinde:)))) sevin sevin:)))) sucuk ekmekleri de yedik kilo olarak dönecek daha ne istiyon anacim:)))
crescentim. valla guzel eglendik. biz simdi plan yapiyoruz habire hazirliksiz gittik. bi daha ki sefere şunu şunu da alalim falan diye:))

nimet

Adsız dedi ki...

Ohh ne güzel olmuş,istanbula yağsın bizde sokaklarda caddelerde kayarız artık :))