14 Eylül 2007

Koşturma...

17 gün olmuş, ne de çabuk geçmiş.
Neler yaptım diye düşündüm...Bir arkadaşımızı evlendirip Bursa'ya gönderdik, bir arkadaşımız daha evlendi, iki tane de sünnet merasimine katıldık :) Sık sık abiye pırıltılı kıyafetler, sivri topuk papuçlar giydim yani alışık olmadığım bir biçimde. Ama hoşuma da gitmeye başladı aslında böyle şeyler 35'imden sonra :) Kendime 2 tane daha bluz aldım pırıltılı, elimin altında bulunsun diye :)

Yarım bırakılmış, yıllardır benim ilgimi bekleyen yağlıboya tablomu bitirdim nihayet, çerçeveletince burada göstereceğim, hemen peşinden yenisine başladım, bakalım o ne zaman biter :)

Akşamları çocuklarla ikişer saat ders çalışıyoruz 2-3 haftadır, tekrar ve okulu hatırlama çalışmaları çerçevesinde.Ufaklık kreşe başladı geçen hafta, büyük zuzunun okulunda toplantı oldu, kırtasiye malzemeleri listeleri alındı, dükkan dükkan onların tamamlanması için uğraşıldı. Bu hafta sonu da defter kitap kaplayıp,son eksikleri de tamamlayarak hazır olacağız umarım.

Ramazanla birlikte tempomuz tavan yaptı,iki gündür uyku düzenimiz de şaştı, iki saat uyku, iki saat ayakta, iki saat uyku şeklinde geçti ilk günümüz, bir ayar yapacağız inşallah:)

Asıl en önemlisi sona :) En büyük ideallerimden biri için adım attım, şu anda yavaş yavaş yürüyorum, araba kullanıyorum! :) Geçen hafta sonu iki gün ders aldım ve bu hafta boyunca işyerime araba ile geldim, fena değilim, iyi sayılırım trafikte ama bu iş boş tarlalarda araba kullanmaktan çok çok farklıymış, inşallah trafikte kullandıkça daha da iyi olacağım. Kimse bu işi anasının karnında öğrenerek doğmadı öyle değil mi? :))

2 yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

tabi ya öyle crescentim. kimse annesinin karnında öğrenmedi öğrendiklerini:))) bu arada tablo işlerine girişmen çok hoşuma gidiyor. ne de olsa seninle birlikte karma resim sergisi açma hayalim var benim.

nimet

Adsız dedi ki...

bugüne kadar isteip de yapamadıın bişi yok ki, bunu da süper yaparsın seen :)
Aa