03 Ağustos 2007

Pasta çoktu, su yok...


Çok bereketli bir doğumgünü kutlaması dönemi geçirdim :) Üç kere doğumgünümü kutladık yukarıdaki pastalar eşliğinde:) Bana değer veren, unutmayıp arayan herkese teşekkür ediyorum tekrar.
Geçtiğimiz hafta sonu aile düğünümüz vardı, gençleri birer birer everiyoruz :) Yakında hepsi bitecek ve sıra bizim zuzulara gelecek diye korktum bak şimdi :) Yok canım daha çok var o günlere.Tabi hemen bu olaydan da malzeme çıkardım ve aşağıdaki puzzle'ı hazırladım :)


Bugün sularımız kesik. İki gün var, iki gün yok olacak, bidonların dışında evde elime geçen ne varsa su ile doldurdum dün akşam, çok komik :) Tabi umarım biz komik duruma düşmeyiz ilerleyen günlerde.
Geçen gün yakındaki bir parkın bekçisini dövmüş mahalle sakinleri, bahçe suluyor diye.İnsanların sinirleri o derece gergin yani. Her türlü medeniyet eksikliğine ,doğal kaynak eksikliğine dayanabilirsin ama susuzluğa çok zor, olmaz! Umarım bu durum çok uzun sürmez ama görünen o ki en azından 5 ay buna dayanmak zorundayız...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

puzzle:) çok zordu, yapamadım ama gerçeini gördüm:)
pastalardan 1 tanesi hariç hepsinden yedim:)
daa noolsun:)
ii ki doğdun...
Aa

Gamzeli dedi ki...

Demek Kayınvalide olmak istiyorsun :p

pastalar harika görünüyor, gençlerede mutluluklar diliyorum...

haklısın herkesin sinirleri gergin şu su yüzünden benim arkadaşda evlerinin orada boru patlamış, izsu geç gelmiş onlara kızmış geç geldiler diye...Haklı yani :(

CRESCENT dedi ki...

Aa,
Gamzeli,
Teşekkür ederim :)