03 Nisan 2007

Faaliyetler...

Artık uzun soluklu olmaya başladı yazılarım, bunun sebebi gitmekle kalmak arasındaki ikilemden kaynaklanıyor sanırım...

Geçen süre içinde bir sürü şey yaptım aslında.Mesela çocuk pastası yaptım :) Sırf onlara daha cazip gözüksün,bir iki lokma alıp yine oyun derdine düşüp bırakıp gitmesinler diye içini dışını her yerini süsledim, çikolatalarla, şekerlerle, gofretlerle, meyvelerle... Uğraştığıma değdi mi? Ehh, bir kaç dakika daha fazla oturdular masada ve biraz daha fazla yediler :)

Sonraaa sanatsal faaliyetlerime ara vermek olmaz:) Kendime şirin bir şal yapmaya karar verdim, henüz kendisini örmedim, çiçeklerinden başladım yapmaya, umarım bu da başlayıp başlayıp bir kenara bıraktığım işlerime dönmez. Biraz maymun iştahlı olduğumu kabul ediyorum :)
Veee en önemlisi spora başladım! Herşey öyle denk geldi ki, uzun zamandır isteyip de bir türlü uygun ortam ve zaman yaratamadığım spor olayına pat diye başlayıverdim :) Hafta da üç gün, öğle tatillerinde ve net bir saat.Daha ne isterim :) Hatta dün akşam evde çocuklarla da yaptık yer hareketleri, çok eğlenceliydi :)



Hafta sonu da bir mobilya fuarına gittik, bizim için zevkli aktivitelerden biri :) Kayda değer güzel bir şey yada bir fikir görürsem resmini çekerim diye fotoğraf makinasını da almıştım yanıma ama kayda değer tek güzel görüntü aşağıdaki fotoğraftı.

Sonunda yine işyerindeyim.Atkımla bardağım arasındaki renk uyumuna dikkat bu arada :))


8 yorum:

Adsız dedi ki...

en sonunda buldun mu pasta için,adını unuttuğum malzemeyi:)manazara süper,tadı nası oldu:) gerçi o da güzledir de,bi de içine ne koydun?meyva ve kremalı mı?ben de isterim:)ama en kısa zamanda söliim...Aa

Gamzeli dedi ki...

Ayy ne güzel olmuş pasta ne güzel görünüyor...Sporada başlamışsın iyi yapmışsın...

Sana kolay gelsin
İyi bak kendine

CRESCENT dedi ki...

Aa,
Yok yok bulamadım glikoz'u.Bu başka pasta,içinde de damla çikolata,muz ve krema var tabi :)

Gamzeli,
Teşekkür ederim.Ama spora biraz hızlı başladım sanırım,kas ağrısı çekiyorum şu anda :)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

pastanin tadi da guzeldi. goruntuden ziyade hakkaten guzel olmustu:) beceriklisin vesselam:) bende bugun yeni projeme başladım bakalım ne çıkacak ortaya.

nimet

Adsız dedi ki...

Eskilerden bir kaç kişi kaldık.Sende vazgeçme eğeilimleri başlamış baksana.Pasta süper olmuştur eminim.Emek verilmiş işte herzaman lezzet vardır.Spor için iyi yapmıssın kilolu ol olma hiç önemli değil spor herzaman gerekli.Esnetme ve gerdirme hareketleri yapmadan başlıyorsan vücut ağrıları yapar bir kaç güne bişeyciklerin kalmaz ama.

CRESCENT dedi ki...

Nimet,
Proje üzerine proje üretiyorsun son zamanlarda,hadi bakalım :))

Umar,
Üçüncü günden sonra birşeyciklerim kalmadı gerçekten :)

Gamzeli dedi ki...

Alışkın olmadığın için et kırıklığı yaşıyorsundur...

Günce dedi ki...

Pasta hakkaten orijinal olmuş ;)))