02 Nisan 2008

Gündem: Ameliyat + Tadilat

Çok yoğun günler geçirdik, önce küçük zuzunun ameliyat telaşı vardı, sonrada evdeki mecburi tatilat olayı.
En son gittiğimiz kulak burun boğaz doktoru zuzunun boğazına bakıp "bunları gördünüz mü" dedi, bizde artık bu şaşkınlıklara alışkın olduğumuz için gayet rahat bir tavırla "evet biliyoruz bademcikleri çok büyük" dedik, doktor da "ne bademciği, bedem bunlar badem!" dedi :) Çekilen röntgende nefes ve yemek borusundaki daralmayı gördüğümüzde bademciklerin ve ganizetinin alınması konusunda tamemen ikna olmuştuk zaten, zuzuda ameliyat sonrasında bol bol dondurma yiyecek olmasının hevesiyle ameliyat olmayı kabul etti:) Operasyon yapıldı ilk iki gün biraz sıkıntılı geçti, yedi günlük bir diyet verdiler,bir hafta on gün sonra tamamen normale döndü yemek düzenimizde. Daha yeni olmasına rağmen sonuçtan memnunuz en azından daha kaliteli bir uyku düzenine geçti. Sık sık tekrar eden boğaz ve orta kulak enfeksiyonlarının artık azalmasını, ilerleyen zamanlarda iştahının açılıp zaten uzun olan boyunun daha da uzamasını bekliyoruz:) Doktorunun yalancısıyım:)
Daha bu iş soğumadan bir de mecburi tadilat işi çıktı evde, karar aşaması, malzeme seçimi,üç gün ustanın gelip gitmesi ,tozu pisi derkeeenn, dün itibari ile o iş de bitti. Oohhhhh! İçimden geldi valla:)
Fırsat buldukça öğle aralarında resim kursuna gitmeye devam ediyorum, insanın içini açan denizli, çiçekli, bodrum evleri havasında bir sokak resmi yapıyorum bu sıralar.
Yorgunum ama işleri bir bir halletmiş olmanın verdiği huzuru hissediyorum şu an :)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu aralar ne tarafa dönsem herkes bu hastalıktan muzdarip.Geçmiş olsun.Allah zuzuya sıhhat versin he-man olsun en kısa zamanda.

Bahar,tadilat,yenilik, of en sevdiğim şeyler.Eve daha istekli dönüyorsundur bu aralar.

Sanatçı kişiliğinden kayma asla!! :)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

crescent:) bi gun evdeki tadilatı test etmeye geleceğiz bilgine:))

nimet

CRESCENT dedi ki...

Umar teşekkürler.Valla benimde en sevdiğim şeyler bunlar, yorucu da olsa seviyorum:) Sanatçı kişiliğimi çok geç keşfettim aslında:)hayatımın en yoğun günlerine geçtikten sonra arttı sanatsal faaliyetlerim,insanın kişiliğinin oturmasıyla da alakalı sanırım.Artık geri dönüş yok :)

CRESCENT dedi ki...

Nimet,
Tamam bekleriz,aslında bayağı test etmek isteyen kişi var , o yüzden resmi bir açılış töreni yapmayı düşünüyoruz :))))