29 Nisan 2008

İmaj...



Yeni imaj, yeni saç, yeni gözlük :) Saçlara biraz kat verildi, he-man'a gözlük almaya gidildi ama ballıyım ya o araya bir gözlükde kendimiz için sıkıştırıldı, arkadaş ısrar etti illaki fotoğraf çek gönder diye fotoğraflar çekildi :)

Son iki haftadır yağlıboya resimlerimi bitirmekle uğraşıyordum,malum gittiğim kursun sergi zamanı yaklaştı, son rötüşleri yaptım ,çerçevelerini de yaptırdım artık hazırlar. Duvara asıldıktan sonra fotoğraflayacağım.Yanlarından gelip geçtikçe bakıp fena olmadılar beh, güzel oldular diyorum, o kadar uğraştım, biraz ukalalık etmek de hakkım sanırım:)

Akşamları fırsat buldukça zuzularla seviyelerine uygun bilimsel kitaplar okuyoruz, vücudumuz, canlılar, uzay, güneş sistemi, doğa olayları... Öyle bilinç altıma yerleşmiş ki okuduklarım, geceleri rüyamda tusunamiler kovalamaya başladı :) Koşuyorum koşuyorum ve kaçmayı da başarıyorum bu arada:))) Tübitak yayınlarını çok beğeniyorum, önceden çocuklar için alırken bu tarz kitapları geçenlerde farkettim ki biraz da kendim için alıyormuşum.Onlarla birlikte bende bir çok şey öğreniyorum yada tekrar farkına varıyorum.
Bu arada uzun zaman önce başladığım aşağıdaki kitabı okudum bitirdim, okurkende kapağını kimseye göstermemeye çalıştım ki hakkımda yanlış bir düşünceye kapılmasınlar diye :) ama çocuğu olan bilir, anlar yada anlayacaktır, bu konu derya deniz, "ben mükemmel anne-babayım" diyen kişinin bile ihtiyaç duyabileceği, fikir edinebileceği bir kitap, tüm anne babalara tavsiye ederim, hatta son bölümündeki sorunlar-öneriler bölümünün özellikle bizim için yazılmış olduğunu düşündüm:) ve sonradan olayların sadece bizim başımızdan geçen değilde evrensel olduğunu anlayınca da biraz daha geniş düşünmeye, davranmaya başladım:)


9 yorum:

Adsız dedi ki...

Kısa saçı kadına çok yakıştırırım.Çok şeker olmuşsun gerçekten.Gözlüğünde hiç fena değil yani :)

CRESCENT dedi ki...

Umar,
Teşekkür ederim, bence de hiç fena olmadı :)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

crescent gözlükler çok havalı:)) demekki bu yaz senin yanında dolaşmamak lazım:))
saçlarda çok güzel olmuş. fönlü sanırsam değil mi?
kitap da enteresan aslında ne okursan oku çocuk başka annne başka davranış şekli başka bana göre:))

nimet

CRESCENT dedi ki...

Nimet,
Yok canım o hava sende her daim mevcut :))Saçlarda hafif fönlü ama bi alışamadım fön olayına akşam eve gider gitmez yıkadım :)

Huzunbazz dedi ki...

Keske herxes seninkiler kadar sanslı olsa kıtap olayı gercekten guzel.. kımılerı yanlıxca cocuk dogana kadar ılgı gosterır bu tarz kıtaplara.. kımılerı hıch gostermez.. :) Cok sanslılar..

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

İmaj bahane cressent şahane:)

CRESCENT dedi ki...

Fatih,
Gerçekten böyle kitaplar yazılar okuyunca, keşke tüm anne babalar bunu okuyabilmiş olsaydı diye düşünüyorum çünkü gerçekten düşünemediğimiz şeyleri farketmemizi sağlıyorlar.Çocuklarla iletişimimizde herşeyin başı sevgi,anlayış.
Bu konuda seninde bilinçli olduğunu hissettim bu arada:)

CRESCENT dedi ki...

Biyo,
Teşekkürler, yıllara inatla direnmeye çalışıyorum sanırım :)

Huzunbazz dedi ki...

tsk ederım.. walla baqıcaz artıq ne kadar bılınclı olucagımıza daha onumuzde bı kac snee war bana kalırsa :) bırı gelırde kandırırsa o ayrı :)