18 Ocak 2007

Güncel...

1 haftadır hala hastalıklarla uğraşıyoruz, herşey birbirine o kadar girdi ki, önce kim hastaydı, sonra kim olmuştu, kime hangi tedaviyi kaç gün uygulamıştık,aynı anda hangi sorunlar çıkmıştı, o bunu tetiklemiş miydi derken ve en son hastane doktor olayımızı bu sabah yaşadıktan sonra şu anda mevcut hastalığa teşhis konulmuş olmasından dolayı içim huzurlu bir şekilde oturuyorum bilgisayarımın başında.Büyük zuzu için son teşhis ağrılı ürtiker döküntü.Neyin tetiklediği belli değil, 4-5 günlük ilaç tedavisinden sonra geçeceğini umuyoruz inşallah.

Bu kadar sıkıntılı şeylerin içinde komik olaylarda yaşıyorum bu arada. Şöyle ki; :)
Dün öğle tatilinden sonra işe dönmek için dolmuşa bindim.Dolmuş dolu, ön tarafta ayakta duruyorum, arkadan bir ses geldi, önce bakmadım, sonra baktım yaşlıca bir adam ayağa kalkmış, benim yüzüme bakarak bana doğru yürüyor, o zaman bana “ buyrun hanfendi oturun“ dediğini düşündüm. Ben de “gerek yok, rahatsız olmayın, birazdan ineceğim zaten” dedim yüksek sesle arkaya doğru. Adam da anlamsız anlamsız bir süre yüzüme baktı ve “ biz durakta ineceğiz” dedi. Meğer adam “durakta inecek var” demiş en başta, ben de üzerime alınmışım ve inecek olan adama “ gerek yok , oturun, rahatsız olmayın” dedim yaaa :))))))))))) onlar 2 kişi indiler bende yerlerine geçip oturdum ama çok komik bir durum oldu :))))))) Diğer yolcular da duydular tabi ama ben bozuntuya vermemeye çalışarak yola devam ettim :)))))

10 yorum:

Adsız dedi ki...

çook geçmiş olsun,bi daa da bişi olmasın inşallah...
uzun zamandır hiç bu kadar gülmemiştim desem yeridir:)çenem hala ağrıyo...
Allah da seni güldürsün e mi...

Adsız dedi ki...

adımı yazmayı unutuom habire,ama anlamışsındır:)Aa

CRESCENT dedi ki...

Aa,
Ben de o anda gülemedim tabi ama sonrasında çok güldüm düştüğüm duruma :)))))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

crescentim:)) çok güldüm:))) ama ne için güldüm:)) hep bu tarz dandik olaylar benim başıma gelirdi ya:))))) sende tökezledin ona güldüm:))))))))))

nimet

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun büyük zuzuya,
...
Bir kaç tavsiyem olabilir eğer dikkate alırsanız.
...
Perhiz öneriririm ve yediklerini yazın bir yere ve neyin tetiklediğini tespit edelim.Her yetişkin de hayatında bir kere başına gelebilir bir durum.Çok paniklemeyin.Ancak Büyük kabarmalar ve şiddetli kaşıntılar varsa kortizon tedavisi yapılması gerekebilir.atarax alsın akşamları yatmadan önce günde bir kere.Rahatlatacaktır.
...
detaylı bir şekilde mail yazarsan bu konuda bende ne olduğunu anlayabilirim

Adsız dedi ki...

İlahi Crescentcığım...=))

CRESCENT dedi ki...

Nimet,
Aslında zaman zaman böyle komik şeyler yaşıyorum, özellikle aklım bir şeylerle çok meşgul olduğunda, karizma sarsılmasın diye hepsini anlatmıyorum...:)))

Umar,
Teşekkür ederim.İlk akşam hastanede Atarax vermişlerdi,ertesi sabah hafiften inmişti kabarıklıklar, sonra da Zyrtec kullandık, şu anda düzeldi, tamemen geçti.Antibiyotik kullanmıştık öncesinde,ayrıca dişine de kanal tedavisi yapılmıştı,bu ilaçlardan biri tetiklemiş olabilir dediler. Yada yediği herhangi bir yiyecek (fındık,fıstık,boyalı yiyecek ve içecekler, v.s.) Şu anda bir sorun yok, inşallah bir daha tekrar etmez.
Bu arada yazdıklarını okurken sanki karşımda bir doktor varmış gibi hissettim.Doktor olabileceğini hiç düşünmemiştim ama? Değilsin değil mi? :)

Age35,
İnsan bazen boş bulunuyor işte...:))

Adsız dedi ki...

:)

Gamzeli dedi ki...

Canım , geçmiş olsun tekrardan...Olaya çok güldüm...Ara bizlerinde başına geliyor...kendim aklıma geldi :))))

CRESCENT dedi ki...

Gamzeli,
Teşekkür ederim,öyleyse yalnız olmadığımı bilmek güzel...:))