29 Temmuz 2006

Yolun yarısına 1 kala...


İşte bu da benim pastam! Yoook ben yapmadım, ben doğum günümü kutlayayım diye benim için yapmışlar:))

Geçen hafta sonu 4 kişilik çekirdek ailemle birlikte yeni keşfettiğimiz bir yere gittik, tecrübe etmişsinizdir belki, kebapçıya gidersiniz masanın üzerine kocaman bir kağıt sererler, sonra tepsiyle yeşillik salatalar gelir ve masanın orta yerine pat pat atmaya başlarlar,çeşitlerin biri gider biri gelir, sonuçta ortada tepeleme bir salata yığını oluşur, yemyeşil, rengarenk, insanın iştahı kabarır, yiyemeyeceğiniz ,bitiremeyeceğiniz kadar salata...Ondan sonra gelen ana yemeğe bakmazsınız bile.İşte ben tam o salataya ruhumu teslim etmişken, bizim muhteşem üçlü beliriverdi yanımızda:)) Siz? ,nerden?, nasıl? diye devam eden kısa bir şaşkınlıktan sonra jeton düştü tabi ki, süpriz bir doğumgünü planlanmıştı.Kebapçı da başlayan parti, lunaparkta çarpışan otolara binerek, oradan da pastahaneye geçip pastamızı keserek devam etti.Çok çok uzun zamandır bu kadar organize ve güzel bir doğumgünü yaşamamıştım, mahçup,şaşkın ve mutlu bir şekilde bir yaşımı daha geride bıraktım.

Geçen hafta izinliydim ve zuzularımla beraber vakit geçirdik.Hatta bir ara "çalışmamak güzelmiş beh!" dedim kendi kendime, her ne kadar evin içinde koşuşturmayla da geçse günler, kafan rahat, ruhun sakin, istediğin zaman istediğini yap...Boncuklarıma da gereken ilgiyi gösterdim tabi bu arada:) Yeni takılar yaptım, daha da bir sürü takı yapılası malzeme olduğunu gördüm elimde. Ne yapacağım sonra bunları , sanal tükkan mı açsam ne yapsam dedim kendi kendime:))) Şöyle neon ışıklarıyla "Creccent'ın Takıları" ! Hadeee, kolyeye gel vatandaş, kolyeyeeeee!:)))))))

20 yorum:

Adsız dedi ki...

çok tatlı yazmışsın,
yaşamasam yaşatıyosun...ööle yazıosun hep...bu söz bi yerden tanıdık geliyor mu peki:)Aa
yuppi,bu sefer ilk yazan oldum:)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

kimse bana süpriz doğum günü partisi yapmadı:( güzel bişeye benziyo anlattığına göre. yeni yaşını kutlarım. sağlık ve başarılarla dolu olsun insallah

nimet

KUGUU dedi ki...

Aaaa dogumgunusuymus Crescentcgmn.
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu saglikli yaslar diliyorum canim. Kuguboynu.

Adsız dedi ki...

aaa yazının ilk kısımları tanıdık geliyor acaba ben de mi ordaydım ne:) biz kebapçıya girerken elimize fotoğraf makinesini de alıp girseymişiz keşke o anki surat ifaden çekmeye değerdi:)en kötü doğumgünün böyle olsun Abla:)tekrar nice yıllara:)
izinde olduğun kısımda yoktum yanında (eh doğal olarak tabi)...ama walla blogunu okumadan attığım mail sanki okumuşum da atmışım gibi olmuş...zuzularla ugraştığını ve bu arada boş durmayıp bişeyler yaptığını tahmin etmiştim...sen onların fotoğrafını da çekmişsindir hatta...bekliyorum:)
ZEP

Annelog Atölye dedi ki...

Nice Yıllara Crescent:))

U.T dedi ki...

Biraz geç oldu kutlamak için ama canım pasta çekti.
...
Yolun yarısı olduğunu düşünüyorum :)
...
Hayırlı gelsin yeni yaşın

CRESCENT dedi ki...

Aa,
Yaşadın sen yaşadıııınnn!:)))

Nimet,
Hemen bu durum ilgili kişinin kulağına fısıldana...:)Teşekkürler,hepberaber nice yıllara inşallah,bu arada başarılı demişsin ya bugün güzel bir haber aldım,vermem gereken sınavların ilkinden iyi bir not almışım,çok sevindim...:)))

Kuguu,
Teşekkürler Kuguucgm...:)

Potansiyelariza,
Çok teşekkür ederim...:)

Zep,
Gerçekten o an aklımda hiç öyle bir şey yoktu,hiç beklemiyordum,altıncı hissim kuvvetlidir,tahmin ederim bir çok şeyi ama o gün tamamen hazırlıksız yakalandım:)) Fotoğraflar çok yakında...:)

Annelog,
Teşekkür ederim:) Hımmmm,döndün demek ki...:))

Umar,
...................................Teşekkür ederim.Yolun yarısına 1 kala :)

CRESCENT dedi ki...

Teşekkür ederim Tarkan :)

CRESCENT dedi ki...

Teşekkürler Peace.Aslında geçen yılları hiç sorgulamıyorum,ne hissediyorsam oyum.Evet her an güzel:)

Gamzeli dedi ki...

Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım canım ne güzel..Nice yaşlara sevdiklerinle beraber...

CRESCENT dedi ki...

Teşekkür ederim Gamzeli :)

Age35 dedi ki...

Crescentcim,bak ben 35 merak etme bi şey değişmiyo sadece zaman zaman yaş otuz beş şiiri kulakda çınlıyor olur olmaz zamanlarda o kadar...

CRESCENT dedi ki...

Age35,
Ben de çok fazla umursamıyorum zaten:))

vintage biscuit dedi ki...

gec kalmisimmmmmmmmmm:(((
gecikmeli olarak mutlu seneler diliyorummmm
ASK DOLU
MUTLU
KAHKAHALI
VE BOYLE BOL PASTALI :))))

CRESCENT dedi ki...

Ne güzel dilekler:) Teşekkür ederim Vintage :))

deryik dedi ki...

Allahıımmm böyle bi pastayla yeni yaşına basan bir insan en azından bir yıllığına müthiş renkli, lezzetli ve doyurucu anlar yaşiycak demektir :) mutlu yıllara :)

CRESCENT dedi ki...

Hoşgeldin Deryik,
İnşallah dediğin gibi olur:)Teşekkür ederim:)

Sardunya dedi ki...

aaaaa:( ben kutlamamışım:( Öbür yaşın gelmeden kutlayım:(
Nice mutlu yıllara, sağlıkla ve sevdiklerinle

CRESCENT dedi ki...

:)))))Teşekkür ederim Sardunya.

Adsız dedi ki...

This is very interesting site... business government loan starting Buy+levaquin Free ringtones for verison cell phones Kelek model kl600 http://www.generic-viagra-4.info/Window-washer-downloads.html fitting car alarms Cavin klein backpack reducing cellulite heated washer nozzle Motivational words sayings fitness Cellular phones cause brain cancer Local ge refrigerator filters girl +shaved+armpits+pics cadillacs large washers gor 3 12 inch shafts http://www.kitchentable9.info/amana-washer-belt-replacement.html