05 Nisan 2006

Yaptıklarım,Yapamadıklarım ve Yapacaklarım...


Aklıma bir şeyi taktım mı bir süre
kurtaramam kendimi.Bu sıralar
bloglara takılıyorum.Okuyorum yazıyorum,yeni başladım ya bir heves var, kim kimdir ,o ne yazmış,bu ne demiş diye.Geçen sene de takı olayına takmıştım,gece yarılarına gözlerim uykudan kapanana kadar oturur uğraşır,en ufak boşluklarda iki tel kıvırırdım.Sonra bir ara pasta börek yapmaya taktım.Değişik tarifler deniyor,güzel olduysa onları bıkana kadar tekrar tekrar yapıyordum,her seferinde daha da mükemmele yaklaştığımı düşünerek.Yine bir gün birden “ben çiğköfte de yapabilirim” diye bir vahiy geldi :) ve o işi de kıvırdım.O sıralar neredeyse hafta da 2 kere çiğköfte yapıyordum. Yukarı da ki fotoğraf da yine arkadaşlarla yaptığımız bir çiğköfte partisinden.Son zamanlarda da evde dekorasyon işlerine taktım.Ufak tefek epey değişiklikler yaptım.He-man dün akşam sordu: “ Eee,ne zaman boya badana yapacağız yine!” diye. Artık o da kabullenmeye başladı “Hadi kalk bugün boya yapacağız”ları :) Havalar da ısınmaya başladı ya tehlikenin yaklaştığını hissediyor tabi :) Biliyor aklıma koyduğum bir şey illaki olacak.
Her konuda bu kadar kararlı ve istikrarlı olamıyorum tabi, bazıları da zor geliyor.Hala tek başıma arabayı alıp trafiğe çıkamam mesela, o kadar da çalıştık halbuki.Hala bir ders çalışma düzeni oturtamadım kendime mesela,o kadar zamandan sonra zor geliyor.Vee hala gitar çalmayı öğrenmek için vakit ayarlayamıyorum mesela.İlkokuldayken nimet’le mandolin kursuna gitmiştik, polka’yı iki sesli çalardık beraber.O yaşlarda o performansı gösteren ben ,çok istememe rağmen gitar konusunda aynı azmi gösteremedim henüz.Ama yapacağım, hatta büyüsünler de belki bir gün bizim zuzu’larla orkestra falan da kurarız, belli mi olur :))

10 yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

ben mayıs sonlarına doğru bir boya badana işlerine kalkışacağım:))) bu da buradan duyurulur:)))
ben artık gitara gitmeyimde ud falan çalıyım bari crescent. cunku biz vakit bulupta ogrenene kadar ud calip turk sanat muziği söyleme zamanimiz gelecek gibi:)) duşuncesene 50 li yaşlarımızda elimizde gitar karlar düşer....(dım dım) düşer düşer ağlarım....(dım dım) diyerek şarkı söylediğimizi:)))

nimet

CRESCENT dedi ki...

Ooohoooo,o zamanlara daha çok var,önce gitar öğreniriz vakti zamanı gelince de ud'a geçeriz :)))

rks dedi ki...

Yeni şeyler öğrenmek, onunla uğraşmak bir insan için en güzel şey olsa gerek.


Bu arada bir ricam olacak sayfana yeni şeyler yazarken yazı fontunu "bold" yapmazsan sevinirim. Okurken gözlerimi tırmalıyor gibi oluyor. Hem bolf yapmazsan daha güzel bir görünüme sahip olurlar....

TarkaN

CRESCENT dedi ki...

Bold'u anladım da valla ben "bolf" falan yapmadım :))) Tamam Tarkan, bundan sonraki ilk yazımda bana çok silik gelse de öyle yapacağım ama içime sindiremezsem ondan sonrakiler için söz veremem,deneyeceğim :)

Age35 dedi ki...

Çiğ köfte harika görünüyor..Benimde babam bu işte ustadır.Kokusu burnuma geldi şimdi acı acı...Ankara ya gelince isterim bennn=)

Günce dedi ki...

Sayfa çok güzel olmuş Hilal abla:)Sizin zuzularla müzik grubu gözlerimin önünde canlandı bile şimdiden:)))

rks dedi ki...

Crescent,
Kusura bakma. bold yazacakken parmağım sürşmüş d yerine f kullanmışım. bold diyecektim. Sen ilk yazında dene. Beğenmezsen sonraki yazılarında yine bold yazarsın..
:):)
TarkaN

CRESCENT dedi ki...

Age35,
Sen Ankara'ya geldiğinde haber ver,yaparız bir güzellik:))

Günce,
Teşekkür ederim.Senin sayfana son baktığımda Formula 1 ile ilgili bir yazın vardı,bende 2-3 yıldır takip ediyorum Formula 1'i.Favorim Schumi'ydi ama özellikle bu yıl performansı çok düştü.Bizim zuzularda Alonso hayranı :))

Secret,
Benim burcum aslan.İlginç gerçekten aynı şeyleri istiyor olmamız :)Nimet'in sayfasından okuduğum kadarıyla sen de resim yapmak istiyorsun.Benim de yağlı boya çalışmalarım var bir kaç tane,tualim,yağlıboyam hepsi hazır evde ama bir türlü vakit bulup yapamıyorum işte.Badana işine gelince,ben renklerle oynamayı çok severim zaten.şimdiye kadar mavi,yeşil,sarı,pembe,turuncu renkleri kullandım evde,sıkıldıkça değişiklik yapmak güzel oluyor.Ben ne olursa olsun boyamayı sevdiğim için zevk alarak yapıyorum da,He-man bu işten biraz sıkılmaya başladı artık:)))

Tamam Tarkan,ben anlamıştım zaten ,açıklama yapmana gerek yok :)))Teşekkürler yine de:)

Annelog Atölye dedi ki...

Çiğ köfte mi??? Çok severim ama zordur yapması. Bravo ve eline sağlık diyorum, başka da birşey diyemiyorum.

CRESCENT dedi ki...

Annelog,
Çok zordur deme,niyetlenirsen sen de yaparsın,bir dene istersen :)))