19 Nisan 2006

Biraz da Gülelim :))

Yiğit Özgür'ün karikatürlerine bayılıyorum, günlük hayatın içinden, olası laflarla yaptığı karikatürler çok komik, hatta ara sıra arkadaşlarla aramızda canlandırmalarını yapıp yapıp güleriz :))

Eskiden Fırt vardı, Gırgır vardı, Çarşaf vardı , sürekli takip ederdim, şimdiki mizah dergilerinin adlarını bile bilmiyorum.Hey gidi günler hey...




14 yorum:

U.T dedi ki...

bu konuda selcuk erdemin üstüne yok bence ama karikatürler komik...
Bir dönem fırt alırdım her hafta abonesiydim sonraları çok satılsın diye arka kapağa erotik resimler koymaya başlayınca bırakmıstım :))

zeyno dedi ki...

Evet, eskiden gırgır, fırt, çok eskiden çarşaf vardı.Şimdi neler var ben de bilmiyorum.Hakikatten hey gidi günler hey:)

CRESCENT dedi ki...

Uma®sız©an,
Yani sırf arka kapağa erotik resimler koydular diye sevdiğin,beğendiğin,okumakatan zevk aldığın dergiyi bıraktın öyle mi?Ben bu kadar tepkisel bir insan olamadım hiç.Biri ters bir şey yaptığında "kendilerine göre geçerli bir sebebi vardır canım,onlara da hak vermek lazım" diye düşünürüm önce.Olayın altında yatan olumlu bir sebep bulmaya çalışırım.Belki doğru,belki yanlış,kim bilir?...

Zeyno,
Böyle eskiden eskiden diye yazdıkça kendimi taş devrinde yaşamış gibi hissettim,yok öyle bir şey yahuuu!:)))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

pres bey in üstüne tanımam ben abi:)) eskiden gırgır vs. okurken kahkahalar atardık varmı şimdi kahkaha attıran bir karikatür. ya yaşam şartları ağır gülmeyi unuttuk yada hayat komediye dönüştü.

nimet

CRESCENT dedi ki...

Nimet,
Ne diyim ki ben şimdi sana:)Güzel bir lafla bağlamışsın işte :)))

KUGUU dedi ki...

http://yigitozgur.t35.com/

canim istedikce acip bakiyorum ama sirayla:)

bak keyfine dear crescent.

Kuguboynu:)

sebboy dedi ki...

Gırgır favorimdi. önce kim okuyacak kavgası yapardık abimle Yaşlanıyoruz değil mi?
Bu arada merhaba ...Son keşiflerimdensiniz...

U.T dedi ki...

Crescent,
Bir erkek olarak erotik resmi reddetmek bu düşünülür :)Ancak ailemin benim hakkımdaki düşünceleri ve sorumluluklarım sanırım bunu etkiledi.Odamda ortalıkta ero resimli karikatür dergileri.Eve yasal yollardan erotizm sokmak olarak algılanabilirdi:)) sanırım pek uygun kaçmazdı.Cem yılmazın dediği gibi dohtor bu nee :) derler adama.

CRESCENT dedi ki...

Kuguu,
Oy oy oy oooyyy,çok teşekkür ederim,aç tavuk ve darı ambarı misali oldu ama bir fark var hayal değil, gerçek! Artık tadını çıkara çıkara okurum,tane tane :)))

Sebboy,
Merhaba ve hoşgeldin.Şimdi baktım sayfana ne güzel şeyler yapmışsın öyle.Ben de sanatsal faaliyetlerime(He-man öyle diyor:)) ahşap boyama ile başlamıştım,aa yok yok bir iki tane de olsa yağlıboya resimlerimi unutmayalım,neyse sonra devamı geldi,pek bir maymun iştahlıyım kabul ediyorum,her gördüğüme atlarım "bundan bende yapayım" diye:)) Ama son zamanlarda daha öncelikli işlerim olduğu için biraz ara verdim sanatsal faaliyetlere!(Dedim ama dün gece içimden,geldi 3 çift küpe yaptım,bu beni bir süre idare eder artık:))

Uma®siz©an,
Doğru söylüyorsun,işin o yanını düşünmemiştim:)Bak şimdi hatırladım,10-12 yaşlarındayken yaz tatillerinde İstanbul'a anneanneme gittiğimizde içeri girer girmez gazete-dergi kutusuna saldırır hemen bu dergileri ayırır okumaya başlardım,tabi günler sürerdi ve dayımın diğer dayıma kaş altından kızdığını hatırlıyorum "okutmayın bunları çocuklara" diye,sanırım o resimler yüzündendi:)))

Gamzeli dedi ki...

Ayyy sağolasın crescent bizi güldürdün çok hoş olmuşşş...Blogun eğlenceli olmuş yani...

CRESCENT dedi ki...

Teşekkürler Gamzeli...

KUGUU dedi ki...

Sevindim canim:))
Dari ambarinda mutlu anlar diliyorum sana:))

Kuguboynu:)

Günce dedi ki...

Karikatürler harika walla:)))Yalnız Selçuk Erdem'i tek geçiyorum ben:)Latif Demirci'yle Piyale Madra'yı da es geçmemek lazım tabii.Özellikle de Piyale Madra'yı:))

CRESCENT dedi ki...

Günce,
Evet evet,Selçuk Erdem'i ben de seviyormuşum!!! :))))))